1. Jan Thiel

Op vijf (auto) minuten bevindt zich Jan Thiel Beach, een prachtig witzandstrand. Een heerlijke plek waar je kunt relaxen, maar ook kunt duiken, snorkelen, flyboarden of een waterscooter huren. Je vindt hier diverse eetgelegenheden en een tal van gezellige beach bars zoals Zanzibar (bekend om de gezellige Happy Hour elke zaterdag), Zest en Papagayo. Naast Jan Thiel Beach ligt een shopping area met een Albert Heijn, diverse winkeltjes en een Casino.

 

2. Blue Bay – Blauwbaai

Blauwbaai is het grootste strand op Curaçao, gelegen bij de vissersplaats Sint-Michiel ten noordwesten van Willemstad. Palmbomen, strandbedjes, meerdere restaurants en een strandbar; Je kunt hier heerlijk vertoeven. Vanaf Appartamento Rilèks en vakantievilla ‘Kas di Goso’ is het ongeveer 30 minuten rijden. Wij combineren een stranddag Blue Bay altijd met een lunch of diner. Het heerlijke relaxen en een drankje doen op je bedje kun je hier perfect afwisselen met snorkelen (of duiken), een echte aanrader, er zitten hier (meestal) prachtige vissen. 

Extra tip: Voor de culinaire fijnproevers kun je op Blue Bay terecht bij Brass Boer van Jonnie & Thérèse Boer.

Sfeerimpressie

Het resort is gelegen op maar enkele (auto) minuten van Jan Thiel beach waar u een tal van sfeervolle restaurants en heerlijke stranden aantreft. Ook Mambo beach met zijn gezellige boulevard bereikt u binnen 10 minuten.

Sluit Menu