Jan Thiel: Marbella Estate en CBW366 liggen beiden gelegen in het welbekende Jan Thiel, één van de mooiste gebieden van Curaçao. Het ligt in het zuidoosten van het eiland. Jan Thiel beschikt over een natuurgebied, de oude zoutpannen waar regelmatig flamingos zijn te spotten.

Op 5 (auto) minuten bevindt zich Jan Thiel Beach, een prachtig wit zandstrand. Een heerlijke plek waar je kunt relaxen, maar ook kunt duiken, snorkelen, flyboarden of een waterscooter huren. Je vindt hier diverse eetgelegenheden en een tal van gezellige beach bars zoals Zanzibar (bekend om de gezellige Happy Hour elke zaterdag), Zest en Papagayo. Naast Jan Thiel Beach ligt een shopping area met een Albert Heijn, diverse winkeltjes en een Casino.

Caracasbaai: Op 4 (auto) minuten bevindt zich de Caracasbaai. Deze ligt tussen het Spaanse water en de Jan Thiel baai in. Hier vind je nog diverse historische overblijfselen zoals Fort Beekenburg en het Quarantainehuis. Dit strandje is populair bij de lokale bevolking, maar ook tref je hier een van de bekendste duik- en snorkelplekken van het eiland, Tugboat.

Spaanse water: Het nabij gelegen Spaanse water is een geliefde plek. Met een jachthaven en zijn diverse watersport mogelijkheden zoals suppen, zeilen en windsurfen is het zeker een bezoek waard.

Mambo Beach: Op 10 (auto) minuten vind je Seaquarium Beach (bekend als Mambo Beach) Dit is het enige strand op Curaçao met een boulevard: de Mambo Beach Boulevard (BLVD). Op de Boulevard vind je gezellige winkeltjes, eettentjes, barretjes en uitgaansgelegenheden.  Er zijn diverse strandjes, o.a. Cabana Beach, Wet&Wild, en Lions Dive Beach. Je kunt hier zwemmen met dolfijnen, genieten van heerlijke maaltijden en gezellig wat drinken bij de ruime keuze aan beach bars.

Geniet van Curacao

Afstanden

Jan Thiel Baai: 3 km

Caracas Baai: 2 km

Spaanse water: 2 km

Seaquarium Beach: 6 km

Mambo Boulevard: 6 km

Willemstad: 9 km

Supermarkt AH: 2 km

Supermarkt Vreugdenhil: 3 km

Bakkerij ‘De Zon’: 1,5 km

Sluit Menu