Even voorstellen…

Wij zijn Paulien & Gusta en Tom & Jacqueline, twee zussen met partner, goede vrienden, levensgenieters, allemaal zelfstandig ondernemer, dat zijn wij! Paulien houdt zich bezig met de verhuur van opslag- en kantoorruimtes en haar partner Gusta heeft haar eigen sierradenmerken. Jacqueline runt haar kapsalon en Tom heeft een timmer- en onderhoudsbedrijf. Totaal verschillend, maar allemaal enorm ondernemend ingesteld.

In de afgelopen jaren zijn wij veel op Curaçao geweest, aangezien de ouders van de zussen bijna het gehele jaar op Curaçao vertoeven. Al die reizen hebben ons enorm fan van het eiland gemaakt. Het heerlijke weer, de mooie stranden in combinatie met de altijd gezellige feestjes en de relaxte sfeer, maken het een warm en fijn vakantieoord.

Tijdens een gezellige borrelavond in 2020 ontstond vrij spontaan het idee om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Een vakantievilla op Curaçao gaan verhuren, om andere mensen net zo enthousiast te maken. In 2023 hebben wij hier een appartement aan toegevoegd. Kas di Goso & Apartamento Rilèks, twee heerlijke plekken waar onze gasten optimaal kunnen genieten. De perfecte locaties om dit mooie eiland te ontdekken.

Goede service en persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk, dit kunnen wij vanuit Nederland niet direct bieden, dus hebben wij gezocht naar de juiste samenwerking. Onze beheerders Ed en Bianca zijn hiervoor de aangewezen personen. Zij zullen te allen tijde klaar staan voor jullie.

Wie zijn wij:

Ed & Bianca Elshout, getrouwd op Curacao in 2014 en sinds maart 2019 geëmigreerd naar dit mooie zonnige eiland.
In juni 2019 hebben wij ons eigen autoverhuurbedrijf Bon4rent Car Rental Curacao opgestart, en staat klantvriendelijkheid en service op nummer 1. Vanaf maart 2021 zijn wij de beheerders en zullen er alles aan doen om uw vakantie zorgeloos te laten verlopen. Wij vinden het belangrijk om de gasten direct een thuisgevoel te geven en dat ze met alle vragen bij ons terecht kunnen.

Tot ziens op Curaçao!

Zonnige groet Ed & Bianca

Sluit Menu